Ervaar het creatief denken.

In deze presentatie ervaar je de kracht van ons brein, hoe belangrijk en moeilijk het is om je oordeel uit te stellen en maak je kennis met enkele creatieve denktechnieken om tot veel en goede ideeën te komen. Waar kun je creatief denken voor inzetten en wat levert het op.
Kortom een uur van inspiratie en energie want dat levert creatief denken op.
En daarna: Ga je ermee aan de slag en ga je ruimte geven aan nieuwe ideeën, zowel van anderen als van jezelf! Ga kansen zien en zet ze om in aansprekende resultaten. En bedenk, “het is net als lopen alleen als je passen zet kom je verder”.

De lezing wordt verzorgd door Ben Weenink.

laatste nieuws

Paspoort naar succes 15 juli in Breda 11 juli 2019

Waar een wil is maken we een weg! Ben jij klaar om eens op […]

lees meer
Van werkstress naar werkplezier 15 januari 2018

Donderdag 12 september in Arnhem. De inspirerende training “Van werkstress naar werkplezier”. Wie wil […]

lees meer

reacties van deelnemers

Genoten van de reis die ik met jou heb mogen maken. Genoten van jouw drive en bovenal de unieke boodschap die je brengt.
Voor elke reis heb je een paspoort nodig. Bij die met jou is dat niet anders. Het was een reis die langs verschillende aandachtspunten gaat. Met name om te leren dat we meer in onze mars hebben dan we in eerste instantie denken. Het is een reis waarbij de Nederlandse nuchterheid, bescheidenheid achterwege gelaten mag worden.
We mogen, moeten volledig uit onze schulp komen! 't Wordt zo een reis die de zelfkennis vergroot. Dat is op zijn beurt de kennis die van belang is om je optimaal te kunnen presenteren bij een broodheer. Met je fysieke paspoort in de handen gevuld met persoonlijke kwaliteiten kan de reid dan ook maar een eindpunt hebben, "SUCCES". The place to-be.

Jos Brunink | Realization of Improvements

Geert is als een frisse wind, hij laat je op een ondersteboven-, achterstevoren-manier kijken naar alledaagse zaken. Kijken op een manier die je al sinds je kindertijd afgeleerd hebt, heerlijk! Hij is als trainer één brok energie en inspireert als geen ander. Ik kan iedereen aanraden bij hem een workshop te volgen.

Liesbeth ter Braak | ANT Neuro BV

Power, energie, anders denken, bevlogen. Met recht iemand die kan inspireren om het anders te doen. Niet voor niets begint zijn presentatie met: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ik kreeg energie en vooral de behoefte om het anders te doen, niet morgen, maar nu!

Janneke Knuiman | Facilitair manager
aanmelden nieuwsbrief