NCD Academie in beeld

ncd-overonsDe moederorganisatie van NCD Academie (voorheen Natuurlijk Creatief Denken) is al meer dan 65 jaar een opleidings- en trainingsbedrijf, en partner van organisaties, instellingen en particulieren.

NCD Academie (voorheen Natuurlijk Creatief Denken) heeft zijn hoofdvestiging in Silvolde en verzorgt in heel Nederland workshops, trainingen en begeleidingstrajecten.

In-company

In-company trainingen bij de NCD Academie gaan uit van de situatie in uw organisatie en de competenties van uw medewerkers. De trainingen worden op maat gemaakt om aan uw specifieke trainingsbehoefte te voldoen. NCD Academie legt het accent op de actieve rol van de deelnemer. Om dit te kunnen bereiken wordt een beroep gedaan op de praktijkervaring van iedere deelnemer. Deze ervaringen worden gebruikt als de bouwstenen voor een doeltreffende training van de hele groep.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de training inventariseren wij de leerdoelen van de opdrachtgever en van de deelnemers aan de hand van een vragenformulier. Daarnaast organiseren wij een telefonische voorbespreking om het maatwerkprogramma verder af te stemmen en trainingsdoelstellingen door te spreken. Ook de training zelf en de eventuele follow-up pakken we gericht aan, met de afgesproken leerdoelstellingen voor ogen.

Trainers

Onze trainers zijn professionals die kunnen putten uit een ruime ervaring in het verzorgen en begeleiden van creatieve denkprocessen en het realiseren duurzame veranderingen. Zij kunnen als geen ander helpen de verworven competenties in bedrijfsprocessen te implementeren. Door hun brede ervaring met strategische- en cultuurvraagstukken kunnen zij zich goed in uw problematiek inleven. Specialistische vakkennis wordt gekoppeld aan didactische kwaliteiten en oog voor de individuele deelnemer. Zij stellen alles in het werk om uw carrière een positieve boost te geven.

laatste nieuws

PITFestival woensdag 12 december 8 december 2018

Organiseren en plannen in de feedforward-stand De laatste dertig jaar heb ik heel veel […]

lees meer
Van werkstress naar werkplezier 15 januari 2018

Donderdag 15 februari in Arnhem. De inspirerende training “Van werkstress naar werkplezier”. Wie wil […]

lees meer

reacties van deelnemers

Geert is als een frisse wind, hij laat je op een ondersteboven-, achterstevoren-manier kijken naar alledaagse zaken. Kijken op een manier die je al sinds je kindertijd afgeleerd hebt, heerlijk! Hij is als trainer één brok energie en inspireert als geen ander. Ik kan iedereen aanraden bij hem een workshop te volgen.

Liesbeth ter Braak | ANT Neuro BV

Power, energie, anders denken, bevlogen. Met recht iemand die kan inspireren om het anders te doen. Niet voor niets begint zijn presentatie met: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ik kreeg energie en vooral de behoefte om het anders te doen, niet morgen, maar nu!

Janneke Knuiman | Facilitair manager
aanmelden nieuwsbrief