Vrijdag 1 december in Arnhem weer de prachtige training “Paspoort naar succes” speciaal voor leden van “De Broekriem”. Mensen die doelgericht kijken naar een nieuwe baan kunnen deze training gratis volgen. Kijk voor meer informatie over “De Broekriem” op de site debroekriem.nl

Als je droomt van een inspirerende werkplek, inspirerend werk, nieuwe carrière of nieuw levenspad, dan is “Paspoort naar succes”  de ideale tool om op een systematische manier aan de slag te gaan. “Wat vind ik leuk? Wat kan ik? Wat past bij mij? Welke waarde voeg ik toe? En hoe verkoop ik dat?” In de training leer je aan de hand van jouw persoonlijk paspoort te gebruiken en jezelf  en al je talenten te (her)ontdekken.

De training geeft je inzichten in de aard van jouw persoonlijk model, die inspiratie en een stress-vrije leefomgeving en positieve dynamiek. In de training wordt continue gewerkt met dynamische modellen die na de training ook digitaal beschikbaar zijn om opnieuw te gebruiken en te delen.

laatste nieuws

Paspoort naar succes 15 juli in Breda 11 juli 2019

Waar een wil is maken we een weg! Ben jij klaar om eens op […]

lees meer
Van werkstress naar werkplezier 15 januari 2018

Donderdag 12 september in Arnhem. De inspirerende training “Van werkstress naar werkplezier”. Wie wil […]

lees meer

reacties van deelnemers

Genoten van de reis die ik met jou heb mogen maken. Genoten van jouw drive en bovenal de unieke boodschap die je brengt.
Voor elke reis heb je een paspoort nodig. Bij die met jou is dat niet anders. Het was een reis die langs verschillende aandachtspunten gaat. Met name om te leren dat we meer in onze mars hebben dan we in eerste instantie denken. Het is een reis waarbij de Nederlandse nuchterheid, bescheidenheid achterwege gelaten mag worden.
We mogen, moeten volledig uit onze schulp komen! 't Wordt zo een reis die de zelfkennis vergroot. Dat is op zijn beurt de kennis die van belang is om je optimaal te kunnen presenteren bij een broodheer. Met je fysieke paspoort in de handen gevuld met persoonlijke kwaliteiten kan de reid dan ook maar een eindpunt hebben, "SUCCES". The place to-be.

Jos Brunink | Realization of Improvements

Geert is als een frisse wind, hij laat je op een ondersteboven-, achterstevoren-manier kijken naar alledaagse zaken. Kijken op een manier die je al sinds je kindertijd afgeleerd hebt, heerlijk! Hij is als trainer één brok energie en inspireert als geen ander. Ik kan iedereen aanraden bij hem een workshop te volgen.

Liesbeth ter Braak | ANT Neuro BV

Power, energie, anders denken, bevlogen. Met recht iemand die kan inspireren om het anders te doen. Niet voor niets begint zijn presentatie met: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ik kreeg energie en vooral de behoefte om het anders te doen, niet morgen, maar nu!

Janneke Knuiman | Facilitair manager
aanmelden nieuwsbrief