Donderdag 15 februari in Arnhem.

De inspirerende training “Van werkstress naar werkplezier”.

Wie wil dat niet? Werk dat je leuk vind, dingen doen waar je goed in bent, fijne collega’s en een manager die oprecht geïnteresseerd is in jou. Het kan echt, maar daar moet je zelf wel wat voor doen.
Gaat het dus niet helemaal lekker op je werk en zou je meer plezier willen beleven aan en op je werk? Ga aan aan de slag met de mogelijkheden die in de Training “Van werkstress naar werkplezier” besproken en geoefend worden. Iedere baan kan leuk zijn waarin je werk doet waar je goed in bent, met leuke collega’s en een inspirerende manager. 
De workshop richt zich op het beïnvloeden van het plezier in je werk en het plezier op je werk.

laatste nieuws

PITFestival woensdag 12 december 8 december 2018

Organiseren en plannen in de feedforward-stand De laatste dertig jaar heb ik heel veel […]

lees meer
Van werkstress naar werkplezier 15 januari 2018

Donderdag 15 februari in Arnhem. De inspirerende training “Van werkstress naar werkplezier”. Wie wil […]

lees meer

reacties van deelnemers

Geert is als een frisse wind, hij laat je op een ondersteboven-, achterstevoren-manier kijken naar alledaagse zaken. Kijken op een manier die je al sinds je kindertijd afgeleerd hebt, heerlijk! Hij is als trainer één brok energie en inspireert als geen ander. Ik kan iedereen aanraden bij hem een workshop te volgen.

Liesbeth ter Braak | ANT Neuro BV

Power, energie, anders denken, bevlogen. Met recht iemand die kan inspireren om het anders te doen. Niet voor niets begint zijn presentatie met: als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Ik kreeg energie en vooral de behoefte om het anders te doen, niet morgen, maar nu!

Janneke Knuiman | Facilitair manager
aanmelden nieuwsbrief